Включете се в екипа доброволци на WordCamp Sofia 2017

Помогнете на магията да се случи!

Прекрасните доброволци на WordCamp Sofia 2016

Искате ли да сте част от забавно, креативно и интересно събитие? Да научите повече за организацията, да помогнете на любимата платформа и да създадете повече познанства в WordPress общността? Да си доброволец е едновременно отговорна и забавна задача, която дава възможност на ентусиасти като вас да се докоснат до магията на WordCamp Sofia.

Как работи?

Както при всеки друг WordCamp, WordCamp Sofia се случва поради желанието на много хора да отделят от времето си, за да превърнат няколко дни в незабравимо и уникално приключение. Тези хора са организатори, лектори и разбира се – доброволци. Доброволците ни се вписват в много роли, сред които:

  • Помощ с регистрацията в деня на събитието – много отговорна задача, за да не караме хората да чакат на дълги опашки в ранна съботна сутрин.
  • Съдействие на лекторите – глътка вода в напрегнат ден, упътване, помощ при настройките на презентацията преди да излязат на сцената, връзка с останалия екип организатори и изобщо всичко, за да предразположим лекторите на събитието да се представят възможно най-добре.
  • MC – кратко представяне на лекторите пред аудиторията, за да запалим интерес към предстоящата тема.
  • Упътване на непилите кафе посетители сутринта, както и на много гладните такива на обяд, генерална помощ за всички да се ориентират сред залите на събитието.
  • И още много други задачи, с които ще имаме нужда от помощ по време на самата конференция и Contributor Day на следващия ден.

Защо да се включите?

Защо да станете толкова рано през уикенда? Да бъдте част от community event като WordCamp има много ползи, освен че ще прекарате забавно и интересно почивните дни. Ще имате възможност да научите адски много нови неща, ще се запознаете с много нови и интересни хора, ще се потопите в реда (или хаоса) на организацията на събития. Не на последно място, ще получите вътрешно удовлетворение, че сте помогнал за добра кауза.

А и кой знае – може да откриете призванието си!

Как да се включите?

Ако сте познали себе си в ролята на доброволец, просто попълнете тази уеб форма и ние ще се свържем с вас.

Благодарим ви!

 

Коментарите са изключени.